Diensten

Bent u opzoek naar een loodgieter of installateur die op de kleine details let?  Bel dan 06 4600 6650 om gelijk deze service te ontvangen. Vertrouw op SS de Graaf om uw loodgieterswerkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Onze auto’s zijn uitgerust met de laatste apparatuur op ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij al uw problemen snel en schoon oplossen.

De belangrijkste sanitaire kwesties gaan vaak onopgemerkt of worden genegeerd totdat er een crisis is. Als je te lang wacht om problemen aan te pakken kan dit ernstige schade veroorzaken. Gelukkig hebben wij een breed skala aan sanitaire diensten die u kunnen helpen als het noodlot toeslaat. Het beste is natuurlijk om proactief te zijn en ons meteen te bellen als u problemen voorziet.

Wij zijn trots op onze kwaliteit en professionele service tegen een redelijke prijs. SS de Graaf maakt gebruikt van state-of-the-art apparatuur om uw huis te onderhouden. Bekijk meer informatie over onze diensten of plan gemakkelijk een terugbelverzoek in.

U kunt ook onze referenties lezen.

 

Riolering

Voor riolering en afvoer problemen is SS de Graaf de loodgieter voor u in de regio Zoetermeer en omstreeks. Wij hebben de beste afvoerreinigingsdiensten en kunnen uw hele riool aanleggen.

Lees meer »

Lekkages

Een lekkage kunt u het beste zo snel mogelijk oplossen, hierdoor voorkomt u grotere schade. Het vocht zal zich namelijk opstapelen en uiteindelijk gaan verspreiden over het huis.

Lees meer »

Verstoppingen

Een volledige verstopte afvoer is erg lastig om zelf op te lossen. SS de Graaf helpt u snel van uw verstopping af.

Lees meer »

Sanitair

Heeft u hulp nodig bij het plaatsen van een nieuw toilet? Of wilt u een geheel nieuwe keuken laten plaatsen? SS de Graaf werkt vakkundig en netjes, en helpt u graag met het bereiken van van uw doelen.

Lees meer »

Dakwerk

Is u dak kapot, heeft u dakbedekking dringend onderhoud nodig. Ziet u een lekkage? Voor onderhoud of volledige vernieuwing kunt u bij SS de Graaf terecht.

Lees meer »

CV ketels en Gas

Heeft u een nieuwe CV-installatie nodig of moeten u gasleidingen worden vervangen. SS de Graaf staat voor klaar om u nieuwe cv-ketel te installeren of uw gasleidingen weer op orde te maken.

Lees meer »
Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan: Ik wil een offerte