Over ons

Over ons

Stephan S. de Graaf links op de foto

Een werkplek van kwaliteit waarbij er gewerkt wordt met een gemotiveerd team, voorzien van de modernste materialen en de nieuwste technieken. SS de Graaf volgt de ontwikkelingen in het vakgebied op de de voet.

Bij SS de Graaf staat de klant centraal en wordt er gebouwd aan levenslange relaties door boven de verwachtingen te presteren. Dit betekend voor u: professioneel advies, adequate oplossingen, duidelijk en heldere opgestelde offertes en goed contact voor, tijdens en na het project. Daarnaast staat SS de Graaf 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat om uw urgente problemen op te lossen.

SS de graaf is gespecialiseerd in oplossingen voor afvoer, CV, water, douche, bad, wastafel en vuilophaal. Hoewel SS de Graaf voorzien is van laatste technieken geloven wij in de ouderwetse service en waardecreatie. Wij rekenen geen voorrijkosten. Geven een 100% eerlijke prijs en stellen u daarvan duidelijk op de hoogte. Na het project zorgt SS de Graaf ervoor dat de werkplek schoon wordt achtergelaten.

 

Over de eigenaar

Mijn naam is Stephan S. de Graaf. Ik sta voor vaktechnische hoog bekwaamheid en kwaliteit op het gebied van installatietechniek. Ik sta als loodgieter 24/7 voor u klaar.