Referenties

Referenties

Bij SS de Graaf zijn wij trots op onze schone, snelle en klantvriendelijke service. Met onze kennis en vaardigheden op het gebied van loodgieterswerkzaamheden, koeling en verwarming kunnen wij iedere klant goed te woord staan. U hoeft echt niet ons woord te geloven. Hieronder vindt u enkele referenties

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

 

“Onze waardering voor de snelle en klantvriendelijke hulp van SS de Graaf – een top dienst bedrijf!”

Joey – Zoetermeer

“Ik schrijf om te vertellen dat SS de Graaf klantvriendelijke, eerlijk en goed werk heeft geleverd. Alles werd goed uitgelegd en ze waren niet opdringerig.”

Sonja – Rijswijk

“SS de Graaf is een top bedrijf op het gebied van installatiewerkzaamheden. Alle opties werden duidelijk uitgelegd. Ze waren goed op tijd en professioneel.”

Ruben – Zoetermeer

“Vandaag heb ik voor de eerste keer de diensten van SS de Graaf gebruikt. Ik heb een kans genomen en via het internet contact opgezocht, het leek me namelijk een professioneel bedrijf. Ik ben van begin tot het einde erg tevreden over de service die is geleverd. Ik werd snel teruggebeld en binnen één uur was er al een loodgieter bij mij thuis. Alles werd vanaf het begin duidelijk uitgelegd en snel gemaakt. Bedankt voor de goede service, als ik je weer nodig heb zal ik zeker bellen.”

Leslie – Alphen aan de Rijn

 

Meer referenties kunt u vinden op marktplaats.